+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Hotel Koruna Bewertungen

Hotelbewertung

84%
Sehr gut

by 67 reviews

  • Personal

    90%
  • Sauberkeit

    89%
  • Ausstattung

    86%
  • Komfort

    79%
  • Preis-leistungverhältnis

    77%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
  • Familie mit Kindern
  • Junges Paar
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Anonymus

Einzelreisende, 16.9.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 12.9.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Gerold

Einzelreisende, 6.9.2017

München Německo

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Das Personal ist ganz besonders freundlich, die Küche ist perfekt, die Zimmer sind groß und angenehm eingerichtet - ein schönes Hotel.

  • ---

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

David Straka

Einzelreisende, 5.9.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 3.9.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Vladimír Havliš

Einzelreisende, 23.8.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

iva

Einzelreisende, 19.5.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 1.2.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Děkuji

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Leoš Petr

Gruppe von Freunden, 28.1.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana Jeřábková

Einzelreisende, 14.12.2016

Pečky Česká republika

  • Gesamtbewertung
75 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
0
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6
Hotel Koruna replied to this review.
Dobrý den,

mockrát Vám děkujeme za ochotu ohodnotit náš hotel. Opravdu jsme se zabývali tím, v čem bychom se mohli posunout dál a zlepšit naše služby tak, abychom od Vás příště obdrželi ve všech kategoriích plný počet bodů. Věříme, že jsme na dobré cestě, a proto se budeme těšit na Vaši příští návštěvu. Budeme se snažit, abyste byla ještě spokojenější, a také proto pro Vás máme připravenou malou pozornost. Budeme tedy rádi, když se při své rezervaci odkážete na tuto odpověď.

Srdečně zdraví
Tým Hotelu Koruna***
(Pokud byste nám chtěla sdělit přímo konkrétní návrhy či připomínky ke zlepšení, využijte, prosím, emailové adresy koruna@hotelkoruna.cz. Děkujeme.)

Anonymus

Einzelreisende, 3.12.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
76 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
6
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6
Hotel Koruna replied to this review.
Dobrý den,

rádi bychom Vám poděkovali za Vaši ochotu ohodnotit náš hotel.
Ovšem vzhledem k bodovému hodnocení, které jsme od Vás obdrželi, bychom Vám byli moc vděční, kdyby jste se s námi podělil/a přímo i o konkrétní doporučení, která by si podle Vás zasloužila zlepšení. Snažíme se našim hostům poskytovat ubytování tak, aby byli maximálně spokojeni a v tom by nám určitě pomohla i Vaše zpětná vazba, protože právě Vy jste byl/a jedním z našich hostů.
Každopádně i tak Vám děkujeme za Vaši vstřícnost a ochotu a pevně věříme, že nám zachováte přízeň a opět se shledáme při Vaší příští návštěvě Opavy.

Se srdečným pozdravem
Tým Hotelu Koruna
(Pro Vaše konkrétní nápady či připomínky napište, prosím, na email koruna@hotelkoruna.cz. Děkujeme.)

Anonymus

Einzelreisende, 3.11.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Především příjemný a vstřícný personál, potěší i maličkost třeba v podobě fidorky při odchodu z hotelu :-)

  • Je to drobnost, ale možná byste měli vyřešit lépe výtahy - přivoláte si výtah a netušíte, zda již je na cestě k vám, takže mačkáte tlačítko druhého výtahu. Ani ty plechové dveře k výtahu se moc do příjemného prostředí hotelu nehodí - ale to je pouze drobnost.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
Hotel Koruna replied to this review.
Dobrý den,

my Vám velice děkujeme za velmi dobré a milé hodnocení i za Váš názor ohledně zlepšení, toho si moc ceníme. Dá se říct, že to vidíte minimálně podobně jako my. Problematikou našich hotelových výtahů se již zabýváme a zjišťujeme všechny podrobnosti potřebné k jejich rekonstrukci. Nemohu Vám slíbit, že dílo bude hotovo již při Vaší následující návštěvě, ale pokud se u nás budete ubytovávat i do budoucna, věřím, že toho budete svědkem.
Ještě jednou moc děkujeme a těšíme se na Vás příště!

S milým pozdravem
tým Hotelu Koruna***

Jana

Einzelreisende, 2.11.2016

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Pobyt v hotelu Koruna byl velmi příjemný. Mám radost, že v mém rodném městě jsou ubytovací služby na takovéto úrovni.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Koruna replied to this review.
Dobrý den paní Jano,

nesmírně nás potěšilo Vaše hodnocení. Mockrát Vám děkujeme, to je důkazem toho, že to asi děláme správně. Opravdu si snad nemůžeme přát více, možná jen.. Vaši příští návštěvu u nás. :)
Již teď se velice těšíme!

Srdečně zdraví
tým Hotelu Koruna***

Anonymus

Einzelreisende, 3.9.2016

Německo

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Es hat mir sehr gefallen, dass das Hotel zu Beginn der 1980er Jahre gebaut wurde. Es hat ein eigenes Design, großzügige Zimmer und Flure, Fenster zum Öffnen. Ich hatte sogar einen Balkon. Das Personal war sehr freundlich und sorgte für eine angenehme, persönliche Atmosphäre.

  • Die Zimmertür war von Innen nicht verriegelbar.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Koruna replied to this review.
Guten Tag,

danke sehr für Ihre schön die Bewertung. Wir sind sehr erfreut, dass Sie in unserem Hotel sind so sehr gemocht.
Schon freuen wir uns auf Ihren nächsten Besuch.

Mit freundlichen Grüßen
Team-Hotels und Pensionen Koruna***

Anonymus

Einzelreisende, 17.6.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Hotel Koruna replied to this review.
Dobrý den,

moc Vám děkujeme za Vaši ochotu vyjádřit svůj názor na náš hotel a námi poskytované služby. Toho si velice vážíme a budeme moc rádi, pokud se s námi podělíte i o konkrétní návrhy a připomínky k tomu, co bychom ještě mohli v rámci zkvalitňování našich služeb zlepšit, nebo vyslovíte svá přání, s čím byste se chtěl/a při své příští návštěvě u nás potkat.

S pozdravem
Tým Hotelu Koruna***
(Pro svoji zpětnou vazbu využijte, prosím, emailové adresy koruna@hotelkoruna.cz. Děkujeme.)

Josef Holík

Einzelreisende, 10.6.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Vše bylo v naprostém pořádku

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Koruna replied to this review.
Milý pane Holíku,

moc Vám děkujeme za krásné hodnocení. Velice si toho vážíme a těší nás, že jste byl v našem hotelu tak spokojen. Co víc bychom si mohli přát? Už snad jen více takhle spokojených hostů, kteří se k nám budou i rádi vracet.
Proto se již teď moc těšíme na Vaši příští návštěvu.

S pozdravem
Tým Hotelu Koruna***

Anonymus

Einzelreisende, 8.6.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
76 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6
Hotel Koruna replied to this review.
Dobrý den,
moc děkujeme za Vaši ochotu a čas, který jste věnoval ohodnocení našeho hotelu. Velice si toho vážíme a pokud byste měl nějaké návrhy, nápady či přání, kterými bychom podle Vás mohli ještě zlepšit námi nabízené služby, budeme moc rádi, pokud je nám dáte vědět (ať už emailem anebo při své příští návštěvě). Spokojenost hosta je pro nás důležitá, a proto se rádi necháme inspirovat.
Těšíme se na Vás.

S pozdravem
Tým hotelu Koruna*** (koruna@hotelkoruna.cz)

Anonymus

Älteres Paar, 10.5.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
72 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6
Hotel Koruna replied to this review.
Dobrý den,
moc děkujeme za Vaši ochotu ohodnotit náš hotel. Vážíme si toho a budeme rádi, pokud se s námi podělíte i o konkrétní připomínky a návrhy, kterými bychom se inspirovali ve zlepšování námi nabízených služeb. Přejeme si totiž, abyste při svém příštím pobytu u nás byl/a ještě spokojenější.

S pozdravem
Tým Hotelu Koruna***
(Pro případné připomínky, návrhy či přání využijte, prosím, emailové adresy koruna@hotelkoruna.cz. Děkujeme.)

Karel

Einzelreisende, 7.4.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Koruna replied to this review.
Dobrý den, děkujeme Vám za Vaši recenzi a jsme velice rádi, že se Vám u nás líbilo.
S pozdravem a přáním pěkného dne
Tým hotelu Koruna***

Pavel Zoubek

Gruppe von Freunden, 1.4.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %
  • příjemná recepční

  • nic

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Hotel Koruna replied to this review.
Dobrý den pane Zoubku,
děkujeme Vám za Vaši recenzi a jsme velice rádi, že se Vám u nás líbilo.
Budeme se těšit na Vaši příští návštěvu.
S pozdravem a přáním pěkného dne
Tým hotelu KORUNA***
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.